Molinas Textil & Design
Kundvagn
0 produkter
 
köpvillkor
 

Betalningsinformation

Priserna på Molinas textil & design hemsida  visas inklusive moms. Priserna är angivna i svenska kronor, frakt tillkommer på varje beställning enligt nedan.
 
Molinas textil & design äger rätt att ändra offererade priser på
hemsida och övriga publikationer utan föregående avisering.
Mellan Molinas textil & design och kund gäller avtalat pris om inget
annat särskilt överenskommits.

Försäljning sker mot Bankgirobetalning. BGNr. 5557-5393
Försäljning kan ej ske till omyndig eller beställare under 18 år. Leverans sker endast inom Sverige.

 
Vid orderläggning skickas en mottagningsbekräftelse rubricerat som ordererkännande via e-post. Mottagningsbekräftelsen utgör information om innehållet i beställningen. I samband med att ordern expedieras från Molinas textil & designs lager (eller om det gäller best.vara, vid produktens leverans) , erhåller Kunden via e-post besked att ordern är på väg.
 
Bekräftelsen sker senast 48 timmar efter att beställningen mottagits.Fraktkostnad

Fast frakt på 150 kr per order för varor som levereras med postpaket.

Vid köp över 1500 kr/exkl moms bjuder vi på frakten.
Varor kan avhämtas leveransfritt hos Molinas textil & design på Storgatan 5, Staffanstorp.

Försändelsen levereras med postpaket endast inom Sverige.
Din order levereras till närmaste utlämningsställe om kollit väger under 20 kg. Kollin med vikt mellan 20-35 kg lämnas på postterminal eller åkeri.  Observera att hemkörning inte ingår i fraktpriset för postpaket.


 
Transportskada

Kontrollera direkt vid mottagandet av leveransen att inga varor saknas eller är skadade. Skulle varorna vara skadade eller saknade, gör en anmälan till fraktförare. Kontakta oss också senast 7 dagar efter leverans. Transportskador som har uppkommit på posten anmäls direkt till det postkontor som har lämnat ut varorna.

Leveranstider

Produkter som står angivna "På lager" levereras inom 1-3 dagar. Vi reserverar oss för att produkten tar slut. Vi kontaktar dig om så är fallet. Beställningsvaror levereras inom 2-3 veckor beroende på leverantör, oftast sker leveranser från våra leverantörer runt om i Europa och förseningar kan ske, vi reserverar oss för att produkten tar slut hos leverantör och återkommer då, snarast möjligt med ny leveransdatum. Du kan då välja om du fortfarande vill ha produkten eller om du vill ångra köpet.


Felleveranser

Vi vill att Du meddelar oss så fort som möjligt ifall vi av misstag har levererat fel vara eller fel antal varor, så att vi kan rätta till felet. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Har vi gjort fel står vi givetvisst för fraktkostnad.

Kontakta oss senast 14 dagar efter att du har mottagit varan på Molinas kundservice via
e-post till info@molinas.se eller via Molinas textil & designs kontaktformulär, uppge order- eller fakturanummer för att få en förbetald
fraktsedel med tilldelat returnummer för retur av varan.
Skicka dock inga varor utan att ta kontakt med oss först. Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.


Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal

Konsument har på sätt som lagen (2005:59) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att till Molinas textil & design lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar. från den dag konsumenten tog emot varan. Deta gäller dock inte tyger, vare sig det handlar om beställningsvaror eller klippta tyger från vårt lager, eller om förpackningen, plomberingen brutits.  Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten är ej tillämplig för företag.

Vill du använda dig av ångerrätten rekommenderas du att kontakta Molinas textil & designs kundservice på e-post till info@molinas.se eller via Molinas textil & designs formulär. Du betalar för frakt och ansvarar för att försändelsen är väl förpackad.


Varan skall förpackas väl, lämpligen i samma emballage som den skickades från oss, eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund, vi vill ännu en gång påminna att  varor som returneras mot postförskott kommer ej att lösas ut.
Återbetalning sker snarast möjligt, med reservering för hur många dagar det tar för banken att utföra transaktionen.